Autentificare:

NC Studio

1085

Rating: 5.00 / 5 (2 Voturi)

 • Frumuseţe şi sănătate
  • Faţa
   • Curăţare
   • Peeling
   • Masaj
   • Hidratarea pielii
  • Corp
   • Învelire
  • Masaj
   • Clasic
  • Cosmetologie
  BD.CUZA VODĂ 37/1, MARKET CONTI, ET.2
  060106420
  Remodelarea corporală, cosmetologia și masajul.

Descriere

 

„O femeie fericită este cea a cărei trup și suflet

сoexistă în armonie perfectă. Plăcerea fiecărei vizite

și rezultate vizibile, garantate - e ceea ce

Vă oferă salonul NC Studio.

Sunteți frumoase, stimatele noastre cliente!

Noi o să Vă demonstrăm acest lucru!” 

Cu drag,

Anastasia Cațac,

director

Ce Vă putem oferi?

Salonul NC Studio vă oferă o gamă largă de servicii în ceea ce privește remodelarea corporală, cosmetologia și masajul. 

 

Remodelare corporală

Cabinetul de modelare a siluetei Vă stă la dispoziție cu următoarele proceduri de slăbire și tonifiere a corpului Dvs :

 

Presoterapia

Presoterapia înseamnă terapia efectuată prin presiune şi este o metodă modernă utilizată atât în medicină cât şi în estetică. Este eficientă şi nedureroasă, cu un mare efect terapeutic în acelaşi timp plăcut şi relaxant.

 


 

 

 Presoterapia se bazează pe o acţiune fizică , de compresie, pentru a trata insuficienţa  sistemului venos şi limfatic cât şi pentru îmbunătăţirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor şi retenţia de apă în ţesuturi.

Datorită efectului său drenant, eliminarea excesului de fluide extracelulare conduce la o reducere graduală a depozitelor de celulită, la normalizarea circulaţiei şi a metabolismului ţesuturilor. Efectul benefic al presoterapiei constă şi în îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor periferice şi la detoxifierea generală a organismului.

 

Electrostimularea

 

       

  

Principiul pe baza caruia funcţionează electrostimularea este stimularea fibrelor nervoase musculare periferice prin intermediul unor impulsuri electrice scurte, transmise prin 20 de electrozi plasaţi la suprafaţa pielii şi dispuşi egal pe zonele ce trebuie tratate pentru a maximiza rezultatele.                                           

Astfel, electrostimularea este un fel de fitness intensiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

În plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

 

Împachetări în termocuvertură

 


 

 Împachetarea în termocuvertă funcționează pe principiul efectului de saună care permite și slăbirea localizată. Sunt folosite pături termoactive ce înfășoară zonele supuse tratamentului, inducînd un proces de transpirație și de ardere foarte rapidă a grăsimilor. Termosauna este un procedeu care produce efecte vizibile chiar după prima ședință mai ales în combinatie cu alte tratamente: electrostimulare și împachetări cu geluri sau creme puternic reductoare pe baza de nămol marin, alge marine, ardei iute, cafeină, ceai verde, etc). Acestea au rolul de accelerare a metabolisbului și ardere a grăsimilor. 

Procesul de împachetare corporală este un tratament ce ajută la scaderea în centimetri, la modificarea formei și conturului corporal precum și la întărirea și tonifierea pielii. 

 

Masajul vacuumatic cu dermorole

Vacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.

Masajul prin vacuum este o terapie cu acțiune profundă și sistematică prin care receptorii pielii sunt stimulați de reducerea presiunii create de absorbția aerului din cavitatea formată de cupă și zona pe care aceasta este plasată.

Efectul procedurii este dat de atragerea locală de sînge și limfă din zonele profunde ale țesutului dermic care exercită influența reflexă asupra vaselor și organelor interne. Se intensifică totodată metabolismul și respirația dermală în zona de aplicare.

 

  


 

 Terapia cu vacuum stimulează mecanismele proprii ale corpului în lupta cu celulita mai eficient decît oricare alt tratament. Vacuumul tratează țesutul conjunctiv cutanat și subcutanat, țintind celulita și favorizînd eliminarea toxinelor. Stimulează schimburile celulare și mobilizează țesutul, restabilind fermitatea și reducînd pînă la dispariție aspectul de coajă de portocală al pielii. Reduce retenția de apă prin impulsionarea circulației limfatice și venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizează o exfoliere delicată, restabilind luminozitatea naturală a pielii.

 

 

ÎN CADRUL SALONULUI NOSTRU GĂSIȚI CEL MAI ACCESIBIL PREȚ DIN ORAȘ PENTRU MASAJUL VACUUMATIC – doar 2 LEI/minuta!

 

 

 

 

...Și pentru că un corp tonifiat, frumos necesită și un bronz pe măsură, Vă oferim cea mai sănătoasă și cea mai rapidă metodă de bronz – Bronzul organic! La noi găsiți cel mai accesibil preț și pentru acest serviciu – 150-200 lei!

 

 

 

Cabinetul de cosmetologie

În ceea ce privește cosmetologia, propunem următoarele proceduri pentru menținerea sănătății și frumuseții tenului Dvs :

 

- hidratatea pielii

curățirea pielii

darsonvalizarea

galvanizarea cosmetică

tratamente cu ultrasunet

masajul facial 

epilarea cu ceară și sugaring

 

 

...și multe alte tratamente complexe. Cosmetica folosită în cadrul salonului este de marca Abyss, țara de origine – Cipru. Cosmetologul profesionist, cu experiență în domeniu, va oferi o CONSULTAȚIE ABOSOLUT GRATUITĂ, pentru a stabili de comun acord tratamentul și procedurile potrivite pentru fiecare clientă în parte.

 

Masaj

Dacă doriți să mențineți sănătatea corpului, vă deranjează durerile de spate sau cele musculare, doriți să tonifiați pielea sau pur și să vă relaxați după o zi grea de muncă, Vă stăm la dispoziție prin a Vă propune multitudinea de tipuri de masaj la prețuri rezonabile:

 

masaj general – 180 lei

masajul spatelui  - 100 lei

masaj anticelulitic – 200 lei

masaj terapeutic (sportiv) – 200 lei

masaj ayurvedic ( de relaxare) – 250 lei

terapie viscerială – 200 lei 

masaj pediatric – de la 100 lei

 

 

*ulei profesional, inclus în preț

*durata masajului – 40-60 minute

De ce NC Studio?

În cadrul salonului nostru, găsiți servicii de calitate înaltă la prețuri accesibile. Colaborăm activ cu site-urile de reduceri, suntem mereu la dispoziția Dvs cu oferte noi și atractive. Urmăriți-ne!  

Aparatajul folosit este nou și modern, de origine spaniolă. Cosmetica și produsele utilizate sunt profesionale, pentru a vă oferi un efect garantat, iar atitudinea personalului este mereu pozitivă și călduroasă.

La noi veți găsi armonia morală și fizică, pentru că lucrăm responsabil și abordăm individual cerințele fiecărui client în parte!

 

P.S.: În cadrul salonului puteți procura și certificate-cadou – o atenție perfectă pentru persoanele dragi cu orice ocazie! Dvs alegeți suma certificatului, iar beneficiarul poate alege orice serviciu prestat în cadrul salonului NC Studio!

Arată toată descrierea
Închide toată descrierea

Adresa

 • 1085
  bd.Cuza Vodă 37/1, market Conti, et.2 (060106420 )
comments powered by Disqus