Autentificare:

MOBILATA

1091

Rating: 5.00 / 5 (1 Voturi)

 • Design interior
  • Bucătărie la comandă
  • Детская на заказ
  • Спальня на заказ
  • Гостиная на заказ
  • Прихожая на заказ
  • Шкафы - Купе на заказ
  • Офисная мебель на заказ
  • Специализированная мебель на заказ
  STR. MIRON COSTIN, 17/2
  (022) 310 - 574; (022) 404 - 575
  mobilata@mobilata.md
  Mobilâ la comandâ

Descriere

     Când vă mutați într-un alt apartament, vă puteți confrunta cu următoarea problemă: piese de mobilier care nu se încadrează în noul sediu. O ieșire din situație o puteți găsi în momentul procurării unui mobilier nou. Comandînd un set de mobilier pentru apartament, casă sau birou, clientii nostri beneficiaza de o reducere de 15%.

 

 

 

    O gamă largă de asortiment vă dă posibilitatea procurării mobilierului din orice tip de material, de orice culoare. Specialiștii din cadrul companiei Mobilata vă vin în ajutor cu idei legate de spațiu, astfel încât bucătăria dvs. să ocupe un spațiu optim și sa fie funcționabilă 

 

 

 

     Analizând mobilierul, poți înțelege multe despre gazdă: cât sunt de aranjați, iubesc ordinea sau nu și nu în ultimul rând poți afla despre bunăstarea familiei.

 

 

 

     Mobilata SRL vă realizează visul privitor la confort și caldură în casă. Deasemenea vă oferim următoarele servicii: bucătării la comandă, dulapuri cupe, dormitoare, mobilier pentru living, antreuri, recepții, mobilier pentru gradinițe de copii, mobilier de birou, mobilă specializată și vitrine, mobilier pentru aparate de uz casnic și multe altele… În cadrul companiei noastre lucrează specialiști cu experiență bogată ceea ce vă asigură fabricarea în termen și la o înaltă calitate a mobilierului. Procedura prin care se dă la comandă obiectele de mobilier nu provoacă iubiților noștri clienți nici un fel de disconfort. Luați legătura cu unul din specialiștii noștri prin telefon la nr. 022 31 05 74, la dvs. vin pentru măsurări, și la dorința dvs. se întocmește proiectul și vizualizarea 3 D a mobilierului.

 

 

 

     Proiectul ia în considerare toate nevoile și preferințele posibile ale clientului. Deasemenea aici se atribuie și serviciul compiuterizat 3D design. Clientul are posibilitatea să vadă cum va arăta mobilierul de bucătărie în încăperea lui proprie înainte de producerea lui, încă la etapa elaborării unei oferte comerciale.

 

 

 

     Apelând la profesioniștii din cadrul companiei Mobilata SRL, aveți posibilitatea să primiți un mobilier modern, elegant și confortabil care va fi pe placul tuturor membrilor familiei dvs. și care va deveni artibutul confortului și căldurii familiale.    

 

Arată toată descrierea
Închide toată descrierea

Adresa

 • 1091
  str. Miron Costin, 17/2 ((022) 310 - 574 )
comments powered by Disqus