Autentificare:

Vopsirea părului: tendințele toamnei

Iana Omelicenco – Parnova

Hair Expert.

“ Am început să mă interesez de arta coafurii de la 16 ani! Întotdeauna mă atrăgea părul bine îngrijit, culoarea lui şi diferite frizuri, iar de-atunci am decis să mă dedic acestei profesii. De la început a fost mai greu, dar cu cât mai mult învăţam, cu atât mai mult interes apărea. M-am iniţiat în profesia dată muncind la o frizerie simplă, iar când mi-am dat seama că am acumulat destule aptitudini şi cunoştinţe, am trecut la un nou nivel, mult mai prestigios. Prefer să experimentez, şi să lucrez cu diferite culori, să combin ceea ce la prima vedere pare incompatibil, și, desigur, clienții curajoși care nu se tem de schimbări! Îmi plac coafurile frumoase! Învăţ mult, merg la seminare, visez să aflu ceva nou de la stiliştii remarcabili din întraga lume – acest lucru mi se pare superb! Până acum nu am participat nici la o competiție. Consider că este devreme. Va veni timpul când îmi voi schimba părerea. Întotdeauna mă informez despre cele mai recente tendințe ale modei, și încerc în fiecare zi să-mi bucur clienţii . 

   

     Dacă totuşi tratăm vopsirea părului ca o metodă de a transforma aspectul, atunci nu se recomandă să alegem prima culoare la întâmplare, ci ar fi cazul să apelăm la tendințele modei.

  

     Indiferent pe cât de actuală şi populară este culoarea, înainte de a face schimbări, ar fi bine să reflectaţi asupra faptului dacă aceasta se potriveşte cu aspectul general. În anul care vine, vor fi la modă nuanţele deschise, variind de la blond “untos” şi cenuşiu, până la cele naturale.  

  

     Pentru amatoarele nuanţelor închise, culoarea neagră a devenit monocromă și foarte atractivă. 

  

     Culoarea roşcată părului este foarte şfoarte relevantă – aici se încadrează toate nuanţele - roşaprins, rubiniu sau aramiu. Alegeţi propria culoare și bucurați-vă. În ceea ce privește tendințele modei ale acestui an, puteţi experimenta. 

  

     Designul în sine poate fi destul de variat și îndrăzneț: nuanţele reci pot fi combinate simultan cu cele calde, iar culorile deschise şi aprinse, cu cele pastelate. Sunt binevenite încercările privind contrasturile, unde puteţi accentua nu doar caracteristicile coafurii, dar și stilul individual. De-asemenea, încă mai este în vogă vopsirea multidimensională - milaj sau Balayaj.

comments powered by Disqus