Autentificare:

Shopping MallDova la AUTUMN FASHION WALK 2013

Duminică15 septembrie,va avea loc cea de-a patra ediție a prezentării de modăMoldovaAutumn Fashion Walk 2013 susţinut de proiectul Din Inima. Evenimentul este organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM) în parteneriat cu Proiectul USAID CEED II și Asociaţia Patronală din Industria Uşoară (APIUS).

 

Shopping MallDova este pentru a treia oară partenerul acestui eveniment şi este o onoare  pentru noi să contribuim la promovarea producătorilor autohtoni, precum şi a designerilor începători. Toamna aceasta,atelierul facultăţii de industrie uşoară a fost  dotat cu încă 40 de maşini de cusut moderne,ceea ce ne bucură foarte mult şi sperăm să nu fie ultima achiziţie în acest sens.”, a declarat  Irina Poghircă,Coordonator al Departamentului de Marketing, Shopping MallDova.

 

Evenimentul face parte din campania “Din Inimă - branduri deMoldova”, susținută de USAID și întreprinderile moldovenești din industria ușoară. Scopul campaniei este de apromova brandurile autohtone și de a dezvolta mîndria consumatorilor moldoveni faţă de articole de îmbrăcăminte,încălțăminte șiaccesoriile autohtone.

 

Autumn Fashion Walk 2013 va avea loc duminică, 15 septembrie, cu începere de la ora 17.00, la„Leogrand Hotel & Convention Center”, pe adresa Mitropolit Varlaam 77.

Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate începând cu 10 septembrie, în felul următor:

1.
 prin email pe adresa anasitnic@gmail.com
Bilet standard: 220 lei
Bilet VIP: 320 lei

2. expediază un SMS fără text pentru a economisi 20 de lei cu Moldcell:
Bilet standard – 200 lei: 1113
Bilet VIP – 300 lei: 1114
După ce primeşti un SMS de răspuns cu codul biletului tău, mergi la Moldcell Center din Shopping MallDova pentru a-l schimba pe un bilet fizic.

comments powered by Disqus