Autentificare:

Sărbătorim Ziua Independenţei al Republicii Moldova

Dacă nu ați fost în centru la sărbătoare, vă vom spune ce lucruri interesante se poate de văzut acolo. Până cînd oamenii nu sunt atât de mult, puteți face cunoștință cu activitatea de meșteșugari, sau relaxați-vă pe gazon în timp ce ascultați muzica. Vremea de azi ne bucură. Este plăcut să vizionăm  trecătorii obișnuiți, îmbrăcați în costume naționale, o mulțime de copii fericiti şi un balon mare în fața Catedralei. Deși pînă cînd nu există  festivaluri publice, poate seara va fi "mult mai distractiv."


Programul pentru ziua de azi:

Vor fi organizate evenimente culturale și artistice, expoziții tematice, parada de costum popular, care va cuprinde 38 de trupe de artă din toate părțile, dar seara în Piața Marii Adunări Naționale va fi un concert în care Ansamblul "Joc", Brio Sonoris, orchestra "lăutarii",  grup Angry Band și soliștii Geta Burlacu, Paşa Parfeni, Cătălin Josan, Anastasia Lazariuc. 

Programul festiv se va încheia cu focuri de artificii și cu un concert intitulat “Inima mea e Moldova” Christopher Aldea Teodorovici şi grupul său.

comments powered by Disqus