Autentificare:

Șosete și sandale: un gest greşit sau tendința a sezonului?

     Cel mai discutat și condamnat trend - a câștigat. Şosete cu sandale – mai mult nu se consideră ca un gest necorespunzător, ci dimpotrivă, este un accesor pentru imaginea elegantă  Dar desigur, există unele nuanțe.

        

     Este important să ne determinăm imediat cu stilul. În cazul când purtăm sandale cu şosete lumea se întoarce cu gândul la fetiţe de la grădiniţă. Dar noi nu avem nevoie de ele. Încercați să evitați efectul vizual negativ:

1. Nu purtaţi şosete cu sandale cu arcuri și alte accesori, cu curele verticale, cu degete de la picior rotund și cu culori neuniformate.

2. Alegeți pantofi în nuanţe neutre sau sandale luminoase și contrastante.

3. Sandale simple albe pot fi combinate cu pantaloni de culoarea deschisă și cu șosete de argint, aceasta se va atrage atenția asupra lor.

4. În cazul în care îmbrăcămintea are mai mult de trei combinații de culori, câteva dintre ele pot fi folosite pentru pantofi şi şosete. De exemplu, sandale verde și şosete de culoarea bej pot fi perfect combinate cu imprimeu floral pe fustă. 

5. Elemente negre pe haine și pe încălțăminte va arăta armonios în combinație cu șosete negre, precum și cu sandale de culoarea bej.

                                        

                           

                           

                           

                                        

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                  hello-style.ru

comments powered by Disqus