Autentificare:

Must have: garderoba de toamnă

 

foto: Uterque 

Încălțăminte

O opțiune excelentă pot fi o pereche de pantofi stilați cu vârf ascuțit și pe talpă dreaptă, care se vor potrivi perfect la pantaloni. Dacă totuși preferați tocurile, nu ezitați să alegeți o pereche de botine în culori aprinse. De asemena, în acest sezon se va purta încălțămintea pe platformă și toc gros.

Palton

În primul rând, se merită de atras atenția la piesele vestimentare ca poncho și pelerinele, însă trebuie de remarcat faptul, că ele nu sunt atât de perfecte și pentru a doua perioadă mai rece de toamnă. În al doilea rând, jachetele din stofă sunt din nou în vogă. Alegeți un model scurt până sub talie, astfel veți opține o combinație ideală asortând atât cu pantalonii, cât și cu fustele. Dacă preferați ținutele clasice, atunci o opțiune bună ar fi modelele vintage. Stilul anilor ’60 a intrat în drepturi în acest sezon și se pare că se va menține o perioadă lungă de timp.

Сămașe

Începutulacestuisezon, obligă oricedomnișoară să-șiachiziționezeocămașă dinbumbacsaumătase. La ea poate fi asortat un pulover sau o vestă tricotată. Ce ține de culori, ar fi de preferat cămașa albă, fiind una dintre cele mai populare piese vestimentare și care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei.

Fuste

O adevărată lovitură a acestui sezon de toamnă, sunt fustele de lungime medie. Ele pot fi atît de tip creion, cît și cloș. Important să fie lăsat o parte din piele la vedere. Poartă-le cu o cămașă din mătase sau cu un cardigan.

Pantaloni

Stilul pantalonilor din acest sezon s-a schimbat un pic. În pimul rând, nu merită să cumpărăm modele de pantaloni prea strânși pe picior, în această toamnă avem o tendință reprezentată de pantalonii largi. În al doilea rând, trebuie să atragem atenția la pantaloni cu talie foarte înaltă și centură groasă. Buzunarele laterale conferă stilului nostru eleganță și ușurință.

Genți

Clutchurile, gențile voluminoase, cele mici și chiar rucsacurile – în această toamnă se poartă orice. Dacă totuși doriți să țineți cont de tendințele modei, optați pentru un model minimalist cu lanț.

Cardigan 

Dacă anul trecut în modă au fost cardiganele și puloverele cu o împletitură mai voluminoasă, anul acesta preferință acordăm celor cu o împletitură mai subțire. Cardiganul nu trebuie să fie prea lung, pentru a putea fi asortat foarte simplu cu o pereche de pantaloni, cu o fustă și chiar cu o rochie elegantă. Atrageți o atenție mai deosebită la modele cu manșete și gulere. Culorile pe care trebuie de mizat în acest sezon sunt: crem, gri, nunațe de bordo. Taietura e de preferat să fie rotundă și nu prea adâncă.

comments powered by Disqus