Autentificare:

Must have: cămaşa

În acest sezon se poartă absolut tot ce se aseamană cu  cămaşa.  Puteţi folosi modele subtiate pe forma corpului , pentru birou , bluziţe libere şi rochie-cămaşa de lungime medie, cămaşe libere în stil de pajama sau cu guleraşe de bluziţa stricte. Principiul de bază – utilizaţi combinații ciudate și încercați-le pentru orice ocazie. 

  

Modalitatea de a purta maleta sub cămaşa care nu mai era în voga de mult timp este din nou actuală.  Folosiţi culori şi imprimeuri diferite și veţi obţine succes. Jucaţi cu culori și desene, este foarte important în toamna aceasta. Gândiți-vă la o combinație folosind pătrăţele de diferite dimesiuni, cu dungi, cu imprimeu floral și buline.

  

În cazul în care dacă imaginea  o sa va parăplictisitoare, adaugati accesorii – fulare înguste, cravate, pălării etc.. Un alt hit al sezonului  este vesta din tricot care perfect se potriveşte imaginei dumneavoastră, bazată pe cămaşă. 

  

Ceea ce ţine de volum şi lungime, aici vă bazaţi pe caracteristicile formelor dumneavoastră și sarcinile pe care le stabiliti. Pentru oficiul mai mult se potrivesc opțiuni minimalistice sau chiar modele de afaceri cu gulere scrobite și manșete, pentru petreceri si plimbări – libere şi voluminoase. Nu vă fie frică să experimentați.

  

comments powered by Disqus