Autentificare:

Încearcă rolul de…menajeră

Orice femeie poate fi actriță. Și tigroaică, și pisică care se plimbă liber - și în general, oare care este diferența? Citiți instrucțiunile pentru niște idei de jocuri erotice.

Excită-i fanteziile

Actionează cu grijă. Nu arunca în ea ținuta ta preferată cu cuvintele: "Pune-ți asta". Întreab-o dacă s-a gândit vreodată să îmbrace ceva mai deosebit, și vezi cum reactionează. Crede-ne, vei observa dacă partenera ta nu este împotrivă. Femeile se pot excita doar de la idea jocurilor erotice.

Alege ținuta împreună cu ea

Preferințele și dorințele voastre pot varia. Găsiți un compromis. Este recomandabil să nu lăsați iubita să meargă de una singură la cumpărături. Puteți opta pentru magazinele online care vă pun la dispoziție o varietate de modele.

Permite-i să-și cunooască mai bine personajul

Costumul – e doar o jumătate de aventură. Ea va trebui să se obișnuiască cu rolul pe care urmează să-l interpreteze. Crearea biografiei caracterului și pregătirile pot fi omise - dar, în orice caz, va trebui s-o ghidezi. Oare ce poate excita mai mult decât ochii plini de pasiune ale partenerului? Ea îți va sculta cu mult entuziasm toate comentariile.

Laud-o

Dacă nu dorești ca menajera ideală să dispară cu prima rază a zorilor, nu uita să-i spui cuvinte de laudă actriței. Dar să nu încerci să menționezi că acest rol i se potrivește de minune și în viața cotidiană (în cazul în care este vorba de o servitoare/menajeră).

Nu insista prea des

Crede-mă, nici tu, nici ea nu veți fi în stare să experimentați în fiecare noapte. Dacă nu dorești ca jocurile erotice să devină plictisitoare, uită de ele pentru o vreme. Mascarada este doar începutul. De-a lungul timpului, ea o va pregăti pentru noi aventuri.

 

comments powered by Disqus