Autentificare:

Hai să ne jucăm!

Ce nu mai inventează oamenii pentru a petrece timpul cît mai vesel! Sunteți obosiți de sală de forța și de alergatul în jurul iazului? Încercați ceva nou din categoria dată de mai jos, poate e ceea ce vi se potrivește?

Loviturile cu tibie sau Shin Kicking

Scopul: să demolați adversarul

Pentru a face acest lucru ,ambii participanți se iau de umeri, la fel ca și în orice luptă, și să înceapă să lovesc reciproc cu tibie la tibie. Cine a căzut, acela și a pierdut.

Joggling

 

Scopul: să nu scăpați mingea în timpul alergării

Sensul acestui joc – să jonglezi în timpul alergării. Aceasta se pare foarte amuzant.

EXTREME IRONING

 

Scopul: să calci hainele în cele mai neașteptate locuri

Fanii calcatului extrem fac acest lucru peste tot: în munți, la cascadă, în peșteră, în timpul cu vâsle, schimbând pe rînd cu vâslaș, stând într-un picior, stând pe o fereastră în afara mașinii.

ARUNCAREA PITICII

Scopul: să aruncați pe om cît mai departe

Una dintre cele mai incorecte jocuri sportive din lume.  Nu numai că oamenii trebuie să arunce pitici săraci, totuși ele sunt îmbrăcați în costume ciudate, de exemplu, în costumul lui Supermăn. Aruncător este, de obicei, un om mare voinic. Cine va arunca mai departe, acela și a câștigat.

CANINE FREESTYLE

Scopul: a interpreta un numar de dans cu un câine

Aici nu  sunt reguli stricte: numărul compune sportivul, și limita aici poate fi doar de imaginația lui. Desigur cu cît  mai complicate va fi miscările, cu atît va fi mai bine

ELEPHANT POLO

 

Scopul: cum și  într-un polo obișnuit, trebuie să nimerim în plasa adversarului

Elephant Polo a apărut în Nepal. Acolo, în anul 1985 a fost  campionatul Cupei Mondiale la acest sport. Au inventat jocul, desigur, britani: aristocrații, care călătoreau în Asia în secolul al XX.

CHEESE ROLLING

 

Scopul: să prindeți brânza din urma ei 

Este un divertisment tradițional englez, care mai mult de 200 de ani trece din an în an pe dealul Cooper din Gloucestershire, în vestul Angliei. O mulțime de oameni vin în mod solemn cu brânză în mîini la pantă abruptă și dau drumul la ea. Viteza brânzei poate ajunge pîna la 30 kilometri pe oră, așa că, este greu să prindeți din urmă. O mulțime de oameni aleargă după eal de pe o pantă. Desigur, toți, care se încădrează în joc, se zboara, se tăvalesc ca niște topi de pe teren, se murdăresc în noroi.

comments powered by Disqus