Autentificare:

Gogoşi americane cu glazura de ciocolată!

Gogoși cu răspândirea de ciocolată și cu glazura de ciocolată.

                  

Ingrediente:

  • 1,25 cană de făină
  • 1  lingură cu pudra de cacao
  • 1,25 linguriță cu praf de copt
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/4 cană de zahar
  • 3 linguri de zahar brun
  • 1/3 cană de fondant din ciocolată (Nutella - în original)
  • 3 linguri de unt dedurizat
  • 1 ou mare
  • 1/2 linguriță cu extract de vanilie
  • 1/2 cană de lapte    

 

Glazura:

  • 1 cană de zahar pudra
  • 2,5 linguri de fondant din ciocolată (Nutella - în original)
  • 4-6 lingurițe de lapte
  • 1/2 linguriță  cu extract de vanilie
  • Nucit ocate și confetti.

 

Mod de preparare:

  Cuptorul se încălzește la 200 de grade. Într-un castron se amestecă făină, cacao, praf de copt și sarea. Într-un castron separat se amestecă ambele tipuri de zahăr, Nutella și unt. Se frământă un ou și se adaugă vanilie. Totul se frământă treptat, treptat adaugându-se cele două amestecuri. Aluatul se umple 3/4  în forme de gogoși. Preliminat  lubrifit cu ulei. Se coace timp de 7-9 minute. Se scoate din cuptor și se răcească, aproximativ, timp de 5 minute în formă, și apoi cu ajutorul cuțitului se obține gogoși. Ei trebuie se răcească complet.

                           

  Într-un castron mic se amestecă zahăr pudră, 2,5 linguri de Nutella, lapte și vanilie. Se dă pe deasupra cu cremă și cu nuci tocate sau cu confetti. Poftă bună!

comments powered by Disqus