Autentificare:

Donaţia fiecăruia dintre noi poate umple farfuria unui flămând ffd

Mitropolia Basarabiei prin intermediul Misiunii Sociale "Diaconia" organizează în perioada 8-28 aprilie campania de Paşti "Masa Bucuriei". Proiectul are drept scop asigurarea alimentaţiei persoanelor nevoiaşe. Centrul comercial Shopping MallDova este partenerul evenimentului pentru al doilea an consecutiv.

Campania cuprinde următoarele acţiuni:

- În instituţiile de învăţământ din capitală vor fi realizate lecţii sub forma unui joc de rol prin care elevii vor fi familiarizaţi cu problemele bătrânilor singuratici şi cu posibilităţile de susţinere a acestora.
- Pe 27 şi 28 aprilie în mai multe reţele de supermarketuri din Chişinău, Cahul, Orhei şi Edineţ va fi organizată o colectă de produse alimentare neperisabile: peste 200 de tineri voluntari îi vor îndemna pe cumpărători, ca în afară de produsele achiziţionate pentru familie, în preajma Sărbătorilor de Paşti, să doneze produse pentru susţinerea celor nevoiaşi.

Toate resursele acumulate în campanie vor deveni prânzul cald al beneficiarilor cantinei sociale mobile "Aproape de Aproapele" (recent lansată în Chişinău) care va deservi zilnic 150 de persoane nevoiaşe. De asemenea, donaţiile din teritoriu vor ajunge sub formă de pachete alimentare la bătrânii singuratici asistaţi de centrele parohiale.

comments powered by Disqus