Autentificare:

Dicționar de modă: Pantofi monk

Modele actuale de pantofi monk – este un amestec dintre perechi monahale și cizme de călărie, care a luat de la ambele prototipuri toate cele bune. În zilele de azi există două tipuri de monk: monkstrapshoe - modele cu o singură curea și doublemonkstrapshoe - modele cu două curele. Al doilea tip este transformat în botine. Curea și fermoare au doar un rol decorativ, pantofi și așa stau perfect pe picior.

O altă caracteristică, care au pantofi monk - o formă alungită, care este suficient îngustă pentru întreaga lungime. Acest lucru se referă  în special pentru modele clasice, emise de companii, care respect tradiția acestui stil. Forma modelei mai avansate poate varia semnificativ în funcție de direcția generală de proiectare.

Toate celelalte criterii de pantofi  monk originale rămân aceleași: este obligatoriu să fiu din  piele sau piele întoarsă, bombeu cusut sau călcat. Unii tineri designer permit înfrumusețarea  modelei lor  cu găuri mici. Dar aceasta este mai mult o declarație de modă decât de stil. 

Confort și practic, este cauza lipsei șireturilor, dar aceasta nu este singurul motiv pentru a cumpăra pantofi monk. Proprietarii, de cel puțin de o pereche, obțin  statutul de o persoană elegantă, extraordinară, capabilă să surprindă.

  

comments powered by Disqus