Autentificare:

Cum vă caracterizează rujul de buze:tendințele sezonului

Nuanţă de roz

  Caracter – sălbatică...

În acest sezon culoarea roză a rujului întruchipează îndrăzneală și provocare. Atrageţi atenţie la texturile mate – ele vor fi cele mai practice pentru contextul menţionat. Regula principală pe care trebuie să o ţineţi minte : folosirea rujului mat este posibilă numai în cazul în care suprafața buzelor este perfect netedă. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unui exfoliant şi a unui luciu cu proprietăţi hrănitoare.

Nuanţă de vişiniu

  Caracter – sexy

Nuanţele vinului rămân destul de populare de la sezon la sezon, iar alegând culoarea perfectă pentru propriul look, vă puteţi garanta statutul de “femeie care se pricepe la modă”  pentru o perioadă îndelungată de timp. În acest sezon, nuanţele de vişiniu adăugă imaginii nu doar note ale tendinţelor actuale, dar şi sexualitate. Puteţi încerca un truc: aplicaţi un ruj de această nuanţă folosind degetele, ci nu peria. Astfel veţi obţine efectul  "buzelor sărutate" .

Nuanţă de roşu bordo

  Caracter – seducătoare

Pentru ca această nuanţă să devină o adevărată “armă” şi să adauge graţie chiar şi celui mai simplu look, trebuie să vă asiguraţi cu o suprafaţă complet netedă a buzelor. Pentru asta, aplicaţi un strat subţire de fond de ten, după care conturaţi buzele şi vopsiţi toată suprafaţa lor. Cu ajutorul unui corector, ascundeţi toate denivelările, și aplicaţi rujul în două straturi.

Nunaţă de Fuchsia

  Caracter- senzuală

Acest ruj va atrage mai multă atenţie și va scoate în evidenţă natura feminină completă. Culoare menţionată se aplică într-un mod neobișnuit: cu ajutorul unei pensule, la baza mâinii se amestecă ruj și luciu de buze roz. Textura moale şi usoaraă va conferi o culoare bogată și luciu atractiv.

Nuanţă de portocaliu

  Caracter- îndrăzneaţă 

Dacă sunteți în stare să radiaţi energie și să străluciţi în fiecare zi, rujul portocaliu este alegerea corectă! Pentru ca acesta să nu să se amestece cu nuanţa naturală a buzelor, aplicaţi mai întâi puţin fond de ten sau corector, după care faceţi contur clar cu creionul şi vopsiţi toată suprafaţa buzelor.

comments powered by Disqus