Autentificare:

Cum să devii mai frumoasă în 30 de zile.

 

Nu orice fată dispune de timp , bani sau dorința de a se ocupa regulat de aspectul și corpul său. Cu toate acestea, noi vom împărtăși câteva sfaturi, care în timp de 30 de zile te vor ajuta, fără nici un efort deosebit , să devenii mai frumoasă, tonifiată și sănătoasă . 

 

Sfatul nr. 1 

În fiecare dimineață , pe stomacul gol , mâncați o lingură de semințe de in . Bine mestecați și beați un pahar de apă caldă . Într- o jumătate de oră puteți lua micul dejun. 

Ce înseamnă asta ?

Prin această metodă se curăță foarte bine organismul . Datorită acestui fapt, pielea deveni mai netedă și tonifiată. Va fi vizibilă și o pierdere mică în greutate. Sănătoasă . De-asemenea, semințele de in întărește părul și unghiile .

Atenție ! Semințele de in nu pot fi utilizate în cazul unor infecții și dereglări intestinale, sau în prezența pietrelor în organism . 

 

Sfat nr. 2 

În fiecare zi , mănâncă o salată de sfecla fiartă, la micul dejun sau cină , așa cum vă este mai convenabil. 

Ce înseamnă asta ?

Sfecla roșie –este un purificator unical de sânge . Starea sângelui  este un indicator important pentru a arăta bine. Ea mai are efect pozitiv asupra pielii și organele interne .

 

Sfat nr. 3 

În fiecare zi , cu o ora înainte de culcare , aplică pe față amestec de glicerină și vitamina E. Acesta poate fi foarte ușor pregătit. La 30 de grame de glicerină, ia 10  capsule de vitamina E. Spargeți cu acul capsulele, și stoarceți uleiul într-un flacon. Toate acestea pot fi cumpărate de la farmacie la un preț scăzut . Înainte de a aplica amestecul, e nevoie  să curățati bine fața și să faceți un masaj blând cu o perie moale, pentru a roși ușor pielea. În această stare , celulele vor absorbi mai eficient nutrienții. Un mic dezavantaj - pielea este un pic lipiciosă  în timp ce se obsoarbe glicerina. Pentru a atenua disconfortul, puteți folosi un tonic revigorant . 

Ce înseamnă asta ?

În fiecare dimineață , veți observa o reacție recunoscătoare a pielii pentru o astfel de procedură. Ridurile se vor netezi și culoarea se va nivela. Un remediu foarte eficient pentru partea exterioară din jurul ochilor . Încercați și comentariile vor fi inutile .

 

Sfat nr. 4 

În fiecare zi , manancă cel puțin 50 de grame de nuci . Care vă sunt pe plac: migdale, alune, arahide etc. 

Ce înseamnă asta ?

Părul și unghiile vă vor  demonstra efectul în 2 săptămâni .

 

Sfat nr. 5 

Peste fiecare trei zile, faceți mască de păr cu muștar uscat, amestecat cu apă până la consistența unui terci, adăugând și ulei vegetal ( preferabil brusture sau germeni de grâu ) . Aplicați pe părul umed , țineti 20-30 de minute, apoi clătiți .

Ce înseamnă asta ?

Rezultatul acestei măști vorbește de la sine . Și după o lună de utilizare regulată, ve-ți avea un păr frumos și strălucitor.

 

Sfat nr. 6 

Alegeti-vă șosete pentru culcare, fabricate din fibre naturale, din bumbac sau lână, în funcție de perioada anului. Înainte de a merge la culcare , după un duș , ungeți picioarele cu un amestec de unt și câteva picături de ulei de mentă . Apoi încălțati șosetele. 

Ce înseamnă asta ?

O lună mai târziu , picioarele tale vor fi de invidiat. Această procedură , cu o lună înainte de începerea sezonului de vară ,va fi bine-venită. Veți putea afișa cu mândrie picioarele goale .

 

Sfat nr. 7 

Acum, să acordăm atenție genelor. Veți avea nevoie de un tub gol de rimel. Spalați-l bine cu săpun, folosind propria periuță, apoi uscati-l. Scurgeți în el ulei de germeni de grâu . Asta e ! Remediul este gata pentru consolidarea și creșterea genelor obosite după folosirea produselor cosmetice. Înainte de a merge la culcare , aplică uleiul pe toată lungimea genelor, folosind peria. Nu e nevoie de aplicarea prea abundentă. Firelor de par le va fi suficient un pic de grasime. 

Ce înseamnă asta ?

Într-o lună , veți observa că genele sunt mai mari și groase.

 

Sfat nr. 8 

Să avem grijă și de pielea corpului. Luăm un pahar cu sare de mare ( deși sarea iodata de bucătarie tot poate fi folosită), și  adaugăm o cană de smântână (cu procent de grăsime mai ridicat) . După baie , folosind o mănușă, aplicăm amestecul pe întregul corp , inclusiv gâtul, clătind mai apoi cu apă caldă . Nu te lenevi, ci procedează astfel după fiecare baie . Amestecul poate fi depozitat în frigider . 

Ce înseamnă asta ?

Sarea îndepărtează particulele moarte ale pielii și dezinfectează suprafața. Dacă există coșuri mici , atunci acestea, în scurt timp, vor rămâne în trecut . Smântâna înmoaie efectul de sare , și  nu permite să zgâria pielea, hrănind astfel celulele . Nu e  nevoie de explicat că, utilizarea regulată va da un rezultat semnificativ.

 

Sfat nr. 9 

Încă o dată, despre piele . Ar fi minunat dacă veți achiziționa o astfel de comoară ca - uleiul din amaranth. Componenta principală a acestui produs - miracol este scualen-ul . Și el , la rândul său, este unul dintre principalele componente ale pielii noastre . Uleiul este absorbit aproape 100%, și este folositor în lupta împotriva ridurilor , cicatricilor , arsurilor și alte probleme ale pielii! Uleiului de amaranth poate, și ar trebui să fie utilizat în fiecare zi. Ungeți cu el corpul și fața . 

Ce înseamnă asta ?

Acest lucru vă va permite să scăpați de multe probleme . Unicul dezavantaj al uleiului, este prețul său . Deși cu siguranță merită .

 

Sfat nr. 10 

Pregătiți o apă specială pentru a clăti părul după șamponare . Adăugați câteva picături de ulei de mentol ( 1 litru - 5 picături ) și clătiți buclele după fiecare spălare . 

Ce înseamnă asta ? 

Pentru ce să faceți asta ? Întrebările vor dispărea imediat după prima încercare .Prospețimea pielii  capului și părului vă este garantată. Acesta poate fi și un remediu contra durerilor de cap. Luptă în mod eficient cu mătreața . Un ajutor excelent!

comments powered by Disqus