Autentificare:

Cum este ea: Felicia E.L.F.

     Oare cum sunt femeile care ne înconjoară? Cele pe care le admirăm, sau cu care am fi dorit să comunicăm?

     În fiecare săptămână vă vom face cunoștință cu o astfel de femeie: frumoasă, inteligentă, strălucitoare, și de succes. Ea va vorbi despre propria personalitate, și va împărtăși experiențele sale.

Astăzi în oaspeție o avem pe femeia  Amazoană.

Felicia E.L.F.

1. Cum vă petreceţi o zi?

Sunt zile fără nicio disciplină. Merg la culcare la ora 5, şi mă trezesc la 12:00. Există însă zile strict planificate - fiecare oră este programată minuţios. E bine atunci când eşti proprietarul timpului personal și nu trăieşti după orarul altcuiva. De obicei, inspiraţia şi creativitatea îmi vin pe timp de noapte, iar ziua încerc să rezolv problemele cotidiene. Acum lucrez asupra unei noi colecţii, dar nu pot divulga secretele ei. Mai e mult de lucru. Sunt doar la început de cale. 

2. Locuri preferate în oraș?

Acestea sunt: pădurile, parcurile și lacurile. Mă pot pierde acolo pentru mult timp. Îmi plac cafenele și patiseriile. Prin urmare: Crème de la Crème, Morpho și Tucano sunt locurile preferate. Dacă e să mănânc ceva delicios, aleg restaurantul mexican El Paso. Și dacă e să fac o concluzie finală, cel mai bun loc din oraş e casa mea.

3. Cum  vă răsfățați?

Umplu cada plină cu apă şi spumă, fac un ceai aromat și ascult muzică.

Atunci când sunt aprinse zeci de lumânări ... Mă simt ca un vampir :))

4. Despre călătorii și locurile preferate de pe globul pământesc

Fără nici o ezitare, insulile. Bali (Indonezia), Maldive și Seychelles - acele locuri în care mă întorc de fiecare dată ca pentru prima oară.

5. Cum vă menţineţi în formă? Sfaturi, branduri de îngrijire?

În acest sens, este important ce tip de oameni vă înconjoară. Dacă sunt persoane de succes și iubitori ai unui stil de viață sănătos – începi să devii la fel.

În ceea ce privește îngrijirea personală - nu este nimic mai bun decât produsele cosmetice organice.

Pentru îngrijirea părului - John Masters Organics. Pentru faţă şi corp - Weleda, Ila Skin Care, Planeta Organica. Cosmetice - Bare Minerals. Cu cât mai puţini componenţi chimici - cu atât mai bine.

Și, desigur – sportul. Yoga și artele marţiale sunt slăbiciunile mele.

6. Femeia ideală, cum este?

Femeia ideală în viziunea mea nu coincide cu tipajul secolului XXI. Pentru mine, femeia sau bărbatul ideal sunt persoane de înaltă moralitate, cu un suflet curat.

7. Cel mai inutil sfat de viaţă?

Cineva a spus: "Săracii au televizoare mari. Bogaţii - biblioteci mari " . De-aici urmează sfatul. Şi nu este unul inutil. Nu pot da sfaturi de acest gen. Citiţi cărți, doamnelor şi domnilor)

8. Cum vă vedeţi în viitor? 

Aş vrea să mă văd o mamă iubiotoare a cel puțin 3 copii. De succes, bogată şi celebră -prea banal și neinteresant. Am planuri cu mult mai măreţe, dar vreau să rămână mica mea taină.

comments powered by Disqus