Autentificare:

Cum a fost: weekend în oraș (20-21 septembrie)

Dacă ați fost plecat din oraș în acest weekend, sau au existat alte motive din cauza cărora nu ați reușit să participați la unele evenimentele, vă puteți informa despre acestea din următorul rezumat.

1. Tîrgul DE CARTE (18-21 septembrie 2014)

 

foto: national 

La Moldexpo a avut loc târgul de carte, care a avut ca scop promovarea lecturii și a serviciilor educaționale. La această expoziție a fost prezentat volumul de poezii "Vioara din mansardă"  de Doina Strulea.

2. Chișinău Airport Airshow 

 

foto: Mihail Kalarashan 

Spectacolul a durat timp de 7 ore, la care au participat echipe din Republica Moldova, România și alte țări. Mai mult de 15 000 de persoane au vizitat în acea zi Aeroportul din Chișinău.

3. The Charity Walk

 

foto: diez.md  

Evenimentul a fost organizat  de catre un grup de voluntari, la care a putut participa orice doritor. Toate fondurile strânse au fost folosite pentru achiziționarea rechizitelor școlare pentru copii de la "Casa Gavroche".

4. DIN INIMA FALL IN ♥  FASHION WALK 2014

    

foto: La Tyana  

Prezentarea colecțiilor a peste 30 de branduri din Republica Moldova, la care au participat vedete, politicieni și oameni de afaceri.

5. Festival al Etniilor 2014 

 

foto: hardys.md

15 grupuri etnice care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova, au prezentat muzica bucătăria și tradițiile sale pentru toată lumea. Evenimentul a avut loc în parcul Ștefan cel Mare.

6. Festivalul Râului Bîc "Iubește-ți râul!” Ediția a doua

 

foto: Raisa Răzmeriță  

Pe 21 septembrie, Complexului etno-cultural "Vatra" a devenit un loc în care natura și dragostea s-au contopit în folclor.

Peste 400 de artiști populari din regiune au reînviat tradițiile strămoșilor noștri pentru a transmite o suflare nouă rîului Bîc.

7. Traiește viața in roz

 

foto: avon  

Acest eveniment organizat în centrul Chișinăului a fost dedicat luptei împotriva cancerului de sân. Pe loc a fost creat un punct de informare unde fiecare doritor putea să primească informație despre tratatament și despre prevenirea aceastei boli.

8. Chișinău Criterium - 2014 

foto: sporter.md 

Aproximativ 400 de sportivi au alergat în jurul perimetrului de pe străzile centrale ale capitalei: bd.Ștefan cel Mare – str. Vlaicu Pârcălab – str. 31 august – str. Sfatul Țării. 

comments powered by Disqus