Autentificare:

Complexul Comercial Grand Hall - Baby Hall vă invită la Iarmarocul Şcolar!

Fii gata – de Şcoală!

          În luna august, în mod tradiţional începe Iarmarocul Şcolar. Astăzi, vitrinele magazinelor sunt inundate de o largă varietate de produse. Desigur, o astfel de abundenţă de produse ne bucură, dar mulţi dintre părinţii boboceilor de clasa întîi, se află într-o dilemă şi întradevăr este foarte dificil să faci alegerea potrivită. Magazinele centrului comercial ,,Baby Hall’’ oferă o gamă largă de uniforme şcolare pentru băieţi şi fete.

        În timpul Iarmarocului Şcolar magazinele centrul comercial se transformă în magazine de uniforme şcolare, pentru că avem o varietate foarte largă de modele - uniforme şcolare de diferite dimensiuni, costume elegante de la producători renumiţi la preţuri avantajoase. Unele şcoli au unele cerinţă pentru culoarea uniformelor: în centrul commercial ,,Baby Hall’’ puteţi alege sacou de diferite culori: verde, albastru, gri şi negru.

        Ne străduim ca în centrul nostru commercial să fie comercializate numai mărfuri de calitate a brandurilor celebre şi a producătorilor de renume la preţuri avantajoase pentru părinţi. În magazinele  centrului commercial ,,Baby Hall’’  de asemenea, puteţi găsi următoarele categorii de mărfuri pentru şcoală:

• uniformă sport pentru antrenamentele fizice – costume sport, pantaloni, tricouri.

• încălţăminte pentru şcoală de diferite branduri.

• ghiozdane, genţi pentru şcoală, genţi pentru încălţămintea de schimb.

• Birotică: agende, caiete, pixuri, creioane, vopsele.

Jocuri cognitive. 

     Venind la iarmarocul şcolar, încercaţi să nu vă limitaţi în timp. Achiziţionarea celor necesare pentru şcoală nu se face din fugă, fiecare obiect trebuie să fie ales cu grijă şi atenţie. Totuşi, experţii susţin că, în acest caz, lucruri mărunte nu există. Lucrurile confortabile şi frumoase  îl vor ajuta pe micuţul D-stră mai rapid şi uşor să se adapteze la viaţa şcolară.

comments powered by Disqus