Autentificare:

Colecția „Winery Collection” de la Nikita Rinadi Haute Couture a fost punctul culminat la expoziția Fashion Show Din Inimă

     Designerul autohton, Nadya Gudumak, a venit la expoziția Fashion Show Din Inimă cu o colecție ce a tăiat respirația publicului. Ideea colecției prezentate se trage din tradițiile meleagului nostru. „Winery Collection este colecția  ce reprezintă locul de unde îmi trag rădăcinile, țara în care se pune accent pe obiceiuri, unde cântecul privighetorii și roua dimineții îți aduce noi speranțe”, a menționat designerul Nadya Gudumak. Ea  a încercat în noua sa colecție să insufle dăruire și respect într-o formă destul de artistică, într-un limbaj al hainelor.

     La baza colecției stau două culori: negru și sangria. Aceste culori nu au fost alese întâmplător de către designer. Semnificația lor este destul de profundă. Negrul reprezintă puterea dar, totodată, și durerea. Această culoare te poate ridica dar, totodată, te poate și coborî. Sangria este culoare vinului, este o culoare care poate fi mirosită, admirată în apusul soarelui, în foc și în pasiune. Această culoare poate fi găsită cu ușurință în natură. Prin urmare, ea ne dă curaj și ne insuflă speranță.

     Colecția „Winery Colection” lasă impresia unui stil traditional, dar, în același timp, are o mulțime de accente moderne.

     În cadrul expoziției Fashion Show Din Inimă au fost prezentate 15 ținute marca Nikita Rinadi. Fiecare își avea originalitatea sa. Potrivit designerului, la realizarea colecţiei s-a lucrat aproape un an, timp în care s-a depus mult efort şi dăruire de sine. Aplicațiile și lucrul manual nu i-a lăsat indiferenți pe iubitorii de frumos, de artă și de tradiții. Prin intermediul creațiilor sale vestimentare Nadya a dus faima țării noastre în mai multe orașe ale lumii, unde numele țărișoarei noastre a fost auzit și aplaudat cu mult respect.

     Colecția dată a fost prezentată și la Dousseldorf, în cadrul expoziției Red Carpet 2016, care a avut loc la începutul lunii februarie. 

 

 

Nikita Rinadi Haute Couture
Rochii de seară, mariaj, cocktail.
C.C. Atrium, 3rd floor/Albișoara 4 street 
Chișinău,Moldova Rep.of
Phone : (+373 ) 787 52 251
 

Facebook >>>

comments powered by Disqus