Autentificare:

Camel Coat: paltonul ideal pentru toamnă

Foarte curând se va stabili o vreme rece, şi e bine să ne gândim din timp la alegerea unor haine mai groase. E de dorit ca acestea să fie confortabile, calde, și, desigur, elegante. Celebrul palton camel poate deveni principala piesă vestimentară în crearea unei noi imagini de toamnă.

  

Este important să înțelegem că cuvântul "camel”, presupune culoarea bej nisipie, și nu implică nici un material special sau siluetă. Puteți alege o haină scurtă/lungă de blană sau un macintosh(haină de ploaie) din materiale sintetice moderne. Nu există nici o diferență, principala regulă - o culoare clasică care vă va scoate în evinenţă pe fundalul aglomerației urbane, și vă va oferi o amplă posibilitate pentru crearea diferitor combinații vestimentare. 

  

Paltonul camel, într-adevăr, constituie un spaţiu prielnic pentru crearea a celor mai variate ţinute. Acesta poate fi combinat nu doar cu îmbrăcămintea clasică, dar mai poate sta la baza creării unui look democratic de astradă. În ceea ce privește gama cromatică, nisipiul în sine reprezintă un accent izbitor, care va adăuga un nou sens unui costum monocrom sau unei rochii. Pe de altă parte, camel-ul poate fi o scenă de performanță pentru mai multe accesorii originale. Totul depinde doar de imaginaţia dumneavoastră.

  

comments powered by Disqus