Autentificare:

Bărbații de statură joasă - cei mai buni tovarăși și parteneri

     Femeile rareori acordă atenție bărbaților de statură joasă  - dar în zădar. Rezultatele studiului care a durat 50 de ani, au confirmat că: anume acești bărbați sunt cei mai buni tovarăși și parteneri. Poate ar trebui să coborâți literalmente, și să vă uitați la ei mai atent?

    Spre deosebire de bărbații pentru care statura joasă a femeiei pare mai mult atractivă decât respingătoare, reprezentantele sexului frumos percep acest lucru mai categoric. Rezultatele a numeroase studii arată că mai mult de 50% dintre femei doresc să se întâlnească cu bărbați mai înalți decât ele, iar o treime dintre respondene s-ar simți ciudat deja la prima întâlnirea cu un “pitic”. Dar…multe din ele au ce pierde!

 

foto: corbisimages

    Potrivit unui studiu realizat de către Michigan State University, la care au participat 5.000 de perechi, pe durata a 50 de ani, s-a constatat: casniciile cu bărbații de statură mică sunt mai trainice și mai durabile. Numărul de divorțuri sunt cu 30% mai puține decât în căsătoriile cu bărbații ai caror înălțime este mai superioară celei mijlocii. De asemenea, aceștea sunt mai gospodăroși, iar venitul lor este în general mai mare decât al bărbaților înalți. 

    Există, desigur, și o veste tristă pentru reprezentanții sexului puternic, a căror statură nu a atins nivelul de 170 de centimetri. Se pare că aceștea rareori reușesc să-și găsească jumătatea, și să-și continue relația cu o căsătorie. Ei sunt supuși să-și apere masculinitatea, compensând lipsa centimetrilor în statură cu alte calități. Cu toate acestea, cele menționate pot fi cu siguranță un mare avantaj!

comments powered by Disqus