Autentificare:

Adevărul despre revistele tabloide

     După cum puteți observa, tabloidele ne recomandă cele mai moderne lucruri sau produse cosmetice eficiente. Dar, uneori, cele menționate sunt scrise doar pentru a capta atenția cititorilor, îndeosebi a femeilor.

*  Obținerea unei siluete tonifiate poate fi realizată fără antrenamente istovitoare în sala de sport.

Rezultatele vizibile nu pot fi atinse cu ajutorul unor creme și masaje, sau cu 7 minute de exerciții la domiciliu. Aici este importantă regularitatea cu care o faceți, iar rezultatul va fi observat doar după două luni!

*  Schimbările legate de vârstă pot fi tratate cu creme “miraculoase” și emulsii.

Modificările legate de vârstă pot fi "încetinite” dacă acordați suficientă atenție odihnei și somnului, renunțați la obiceiurile proaste, și dacă vă alimentați corect. Noi nu vă îndemnăm să neglijați îngrijirea tenului, dar aceasta ar trebui să fie una complexă. Cremele cedează în fața injecțiilor pentru întinerire.

* Modelele – femei ireale!

Mai puțin de 1% din femeile din toată lumea sunt foarte bine “sculptate”, la un pas de o operă de artă. Dar acest lucru nu înseamnă că restul 99% trebuie să se simtă mizerabile și urâte. În plus, parametrii de modeling arată avantajos doar în fotografii și clipuri video, dar în realitate, bărbații au preferințe diferite.

*  Cea mai la modă dietă vă va ajuta să scăpați de greutate pentru totdeauna.

Adevărul este urmatorul: dacă doriți să aveți o siluetă subțire - va trebui să țineți cont de ceea ce mâncați tot timpul, toată viața! Calculele acestora sunt făcute doar pentru o anumită perioadă, iar kilogramele pot reveni dacă nu veți respecta cele menționate anterior. 

*  Starurile sunt mereu la înălțime!

Înainte de aparițiile publice, celebritățile folosesc serviciile stilistilor și make-up artistilor. Nu uitați că unele vedete monitorizează cu atenție starea sa de sănătate și starea dinților, iar acest obicei, probabil, trebuie să-l împrumutați de la ei.

*  Sfaturi simple: 10 moduri de a deveni o iubită perfectă, 15 moduri de a-i trezi pasiunea.

Revistele tabloide publică “la pachet”  rețete de acest gen. Dar să știti, ele niciodată nu se potrivesc cu diferite cazuri sau situații din viață, totul este individual! Adesea, aceste elemente sunt adevăruri scrise de oameni ca noi. Dacă aveți probleme în relațiile cu partenerul dvs., atunci ar fi mai bine să vă consultați cu un specialist.

*  Must - Have al sezonului, ceea de ce aveți nevoie.

La fiecare șase luni, toate brand-urile lansează noi colecții de haine, încălțăminte, accesorii și cosmetice. Ele au nevoie să stimuleze vânzările într-un fel, așa sunt legile economiei de piață. Cred că nu va fi o tragedie dacă veți renunța la al cincilea palton, sau la a zecea pereche de pantofi. Mai bine folosiți acești bani pentru un abonament la sala de sport, la care veți merge în mod regulat! 

     Tabloidele oferă o placere estetică, speranță și inspirație. Dar nu merită să credeți chiar în tot ce se scrie acolo. Noi suntem pentru dorința de a deveni mai buni decât ieri. Lucrați asupra propriei personalități, și cu siguranță veți reuși să obțineți rezultate considerabile!

comments powered by Disqus