Autentificare:

10 moduri inedite prin care poți folosi zahărul

1. Zahărul poate păstra prospețimea florilor. Doar adăugaţi în apă trei linguriţe de zahăr cu două linguriţe de oţet alb. Zahărul este  folositor pentru tulpină, iar oţetul va preveni apariţia bacteriilor.

2. Doriţi să răcoriţi limba cu gheaţă dupa mâncarea picantă? Nu e neapărat, trebuie doar să luaţi o lingură de zahăr în gură, el imediat scoate iritarea mucoasei, și dacă păstraţi figura, nu trebuie să-l îngiţiţi.

3. Scrube cu zahăr a fost inventate de mult timp şi utilizate în toate saloanele de înfrumusețare pentru tratamente faciale și corporale. Dar este ușor de făcut aceste scrube şi acasă. Pur și simplu amestecaţi zahărul cu ulei de măsline și adăugaţi uleiul esențial la alegerea dumneavoastră. Pielea va deveni moale şi mătăsoasă.

4. Uimitor, dar este adevărat, dacă ne punem un pic de zahar pe buzele vopsite cu ruj, apoi aşteptăm un minut şi după ce îl lingem, culoarea rujului  va păstra mai mult.

5. Utilizarea zahărului ca  îndepărtare a petelor - uşor deduce petele de iarbă, pur și simplu umeziţi pata, presăraţi cu zahăr şi  lăsaţi să acţioneze timp de o oră. Rezultatul vă voi surprinde.

6. Zahărul absoarbe aromele şi urmele de miros lasate de cafea, precum și orice condimente, trecute prin mașina de tocat.

7. Zahărul ajută mucoasă în gât nu numai după mâncarea picantă, dar, de asemenea, după arsură de la băutură fierbinte. Doar puneţi o lingură de zahăr pe limba, durerea va trece imediat.

8. Rău se aplică rujul? Aplicaţi pe buze un amestec de zahăr și ulei de măsline și așteptați 30 de secunde. Clătiți, și în condiții de siguranță aplicaţi machiajul, totul va fi perfect.

9. Toată lumea știe cât de dificil este spălarea mâinelor în urma efectuarii unor lucrări la maşina. Dar cu un amestec de zahăr și orice ulei este foarte ușor de făcut acest lucru, doar frecaţi în mâini și clătiţi cu apă. Totul este gata. 

10. În urma studierii zahărului sa constatat faptul că, zahăr este capabil de a ucide bacteriile și de a preveni rănile care provoacă dureri cronice. Acest lucru se întâmplă foarte uşor,pentru reproducerea bacterii au nevoie de umiditate, și un bandaj de zahăr este capabil să absoarbă apa complet.

comments powered by Disqus