Autentificare:
Atrium - Centrul comercial, Chisinau.

Rating: 4.16 / 5 (6 Voturi)

Chişinău, str. Albişoara,4
http://www.atrium.md
Ore de lucru:
пн-вс: 9:00 - 21:00

Atrium - aceasta este una dintre cele mai înalte clădiri nu numai din Chișinău, dar și din  Republica Moldova. Înălțimea sa este de 86 de metri.

Complexul modern  "Atrium", reuneşte sfera afacerilor cu cel al shopping-ului. Aici puteți petrece timpul liber în cafenele, restaurante, centre de divertisment şi saloane de frumuseţe,dar şi să faceţi cumpărăturile dorite.La dispoziţie vă stă o gama de produse din diferite ţări.

Marele avantaj al CC este disponibilitatea spațiilor comerciale + birouri de la etajul 6 pâna la etajul 15 .

Punctul culminant al acestei clădiri este puntea de observație de la etajul 16. Aici se deschide o privelişte nemaipomenită a Chişinăului,care în orele de seară devine şi mai deosebită.

 

Locația avantajoasă, precum și implicarea experților francezi, care au lucrat asupra proiectuluil,,cât şi spaţiul  imens cu o parcare subterană - toate acestea sunt ceea ce deosebeşte Atrium-ul de alte magazine şi centre comerciale.

Viața în sine - acesta este conceptul. Mai presus de toate stă ideea de a conecta într-un întreg diferite categorii sociale de persoane: oameni de afaceri, studenți, muncitori și tineri de diferite vârste, care în orice moment pot  veni aici. 

«Agreement» - reprezintă distracţie şi posibilitatea de a petrece frumos timpul liber  împreună cu prietenii sau familia.

MEN'S WEEKEND ÎN C.C. ATRIUM

MEN'S WEEKEND ÎN C.C. ATRIUM

Приятный сюрприз для всех мужчин от Торгового Центра ATRIUM. Скидки во всех магазинах, презентация автомобиля, подарки и интересное шоу. Всем весёлых и продуктивных выходных!

Sărbătorim împreună ziua de naștere a C.C. Atrium

Sărbătorim împreună ziua de naștere a C.C. Atrium

24-26 Ianuarie Show-ul excepțional pentru părinți și copii.

Sărbătoarea Anului Nou pentru copii în CC Atrium

Sărbătoarea Anului Nou pentru copii în CC Atrium

Новый год у ворот, ребятишек сказка ждет! Любимые мультгерои и самые настоящие Дед Мороз и Снегурочка ждут Вас каждое воскресенье в 12.00.

comments powered by Disqus